Oferte si solutii de cazare propuse de TopSejur


Oferte de cazare si informatii din Orientul apropiat, Iordania, Marea Moarta

Marea Moarta:Informatii despre geografia generala, regiuni turistice, obiective turistice naturale, istorice, monumente si muzee.Informatii despre agrement, turism, vacante, sejururi si restaurante.
Revino la ultimele rezultate ale cautarii

Ne pare rau dar momentan nu va putem oferii nici o oferta pentru selectia dumneavostra. Va rugam sa folositi motorul de cautare aflat in sectiunea stanga paginii site-ului si sa specificati cerintele d-voastra. Va multumim pentru intelegere.


Informatii complete despre Marea Moarta

Informatii despre Marea Moarta

Marea Moart─?, în limba ebraic─? Yam HaMelach respectiv în arab─? „Marea S─?rat─?“  este o mare continental─? f─?r─? scurgeri spre ocean.

Galerie cu imagini din Marea Moarta

Selectati una din imaginile de mai jos pentru a vedea versiunea marita.

Marea Moarta


Obiective turistice naturale din Marea Moarta

Singura ap─? curg─?toare care o alimenteaz─? este râul Iordan, care face grani╚?a natural─? dintre Israel, Iordania de vest ╚?i Iordania. Numele de „Marea Moart─?” este atribuit─? lui Hieronymus (secolul IV). Înainte era numit─? Marea de Sare sau Marea de Asfalt. Numele de „Marea Moart─?” nu este deloc exagerat: datorit─? salinit─?╚?ii ridicate aici nu este posibil─? via╚?a. Denumirea de „Marea Moart─?” a fost dat─? de grecul Pausanias, cel care a ╚?i cercetat-o pentru prima dat─?.

Obiective turistice, istorice, monumente, muzee din Marea Moarta

În grotele care se afl─? în nord-vestul m─?rii în apropierea a╚?ez─?rii Qumran, între anii 1947-1956 au fost g─?site Manuscrisele de la Marea Moart─?. Circa 900 de manuscrise, în limbile ebraic─?, greac─? ╚?i arameic─?, au fost considerate de speciali╚?ti dovada aplic─?rii legii lui Moise de c─?tre grupul de credin╚?─? esenian─? în secolul al II-lea î.Hr. Primele 500 de t─?bli╚?e de la Qumran au fost descoperite de c─?tre un beduin, în mod întâmpl─?tor. Aceast─? descoperire este ╚?i ast─?zi subiectul disputelor teologilor din toat─? lumea. Ast─?zi manuscrisele pot fi v─?zute în dou─? muzee din Ierusalim: Muzeul Rockefeller ╚?i Muzeul Na╚?ional.

Dintre locurile care merit─? vizitate amintim: De╚?ertul Iudaic cu numeroase localit─?╚?i biblice, pe╚?tera în stânc─? de la Qumran - sediul sectei precre╚?tine a esenienilor, canionul Murabbat, fort─?rea╚?a Masada, locul în care a fost situat ora╚?ul biblic Sodoma, izvorul Ajn Gedi.


Array

Informatii despre Marea Moarta


Filtru pentru cautare de cazari

Caut─â

Data plecarii


*ani la terminarea cazarii

Rezervari - cazare

Tel:0040-720063948
Tel:0040-730096793
Tel:0040-723303010

Newsletter

Primeste cele mai noi oferte de cazare prin email.

Abonare

Curs valutar

EUR4.44 RON
USD3.92 RON


TopSejur.ro cazari in unitati de cazare din toata lumea, oferte pentru cazare de ultim moment.Tel: 0040-720063948;Tel: 0040-730096793;copyright©2015 topsejur.ro

Sigle touroperatori parteneri Top Sejur