Oferte si solutii de cazare propuse de TopSejur


Oferte de cazare si informatii din Oceanul Indian

Oceanul Indian:Informatii despre geografia generala, regiuni turistice, obiective turistice naturale, istorice, monumente si muzee.Informatii despre agrement, turism, vacante, sejururi si restaurante.
Revino la ultimele rezultate ale cautarii

Ne pare rau dar momentan nu va putem oferii nici o oferta pentru selectia dumneavostra. Va rugam sa folositi motorul de cautare aflat in sectiunea stanga paginii site-ului si sa specificati cerintele d-voastra. Va multumim pentru intelegere.


Informatii complete despre Oceanul Indian

Informatii despre Oceanul Indian

Oceanul Indian este al treilea ocean ca mărime din lume. Acoperă aproximativ 20% din suprafaţa oceanică a Pământului, are o suprafaţă de 73.556.000 km² iar volumul oceanului este estimat la 292.131.000 km³.
Este mărginit în nord de subcontinentul Indian , în vest de Peninsula Arabică şiAfrica, în est de Malaezia, Insulele Sunda şi de Australia şi în sud de Oceanul Antarctic. Cel mai mare fluviu care se varsă în Oceanul Indian este fluviul african Zambezi.  

Obiective turistice naturale din Oceanul Indian

Insulele din Oceanul Indian fac parte din visele tuturor. Sunt cam departe, zbori cam mult, dar cand ajungi poti sa te consideri in paradis. Plajele cu nisip alb, prin apa limpede a oceanului vezi orice creatura marina, de la delfini la homarii pe care-i vei gasi seara, la cina. Rasarituri si apusuri de poveste, bungalow-uri cu podea transparenta, briza continua, liniste. Servicii suficient de bune dar...cine se mai gandeste la asta cand nimic nu te mai tulbura.
Neaparat sa va inchideti mobilul, ca televizor nu exista asa ca....ce va ramane de facut decat sa va bucurati de ocean si companie. In nici un caz sa nu mergeti singur(a), ca o sa va para rau de bani.

 

 

MADAGASCAR

Tinut intr-o perpetua schimbare, modelat permanent de apele Oceanului Indian, Madagascarul, aceasta insula uriasa, apartine Continentului Negru, dar a fost populat acum mai bine de 15 secole de indonezieni, urmati apoi de localnici din estul Africii. Ca suprafata, este a patra insula a planetei, dupa Greenland, Noua Guinee si Borneo.

Desi intinderea sa este cat cea a Frantei si Marii Britanii la un loc, pe acest teritoriu se vorbeste o singura limba, apartinand marii familii a limbilor malayo-polineziene, alaturi de malay, indoneziana si maori.
Maldive 

 

Multa lume viseaza la o insula perfecta, un microcosmos de soare siliniste. Aici in Maldive veti fi convinsi ca ati gasit ceea ce ati cautat. Aproximativ 1 200 insule si bancuri de nisip se intind de-a lungul marii ca faramite de praf imprastiate de o mana uriasa. Palcuri de palmieri sau grupuri de cladiri fac parte din peisajul acestora.

Aceasta flotila de bucati de pamant sunt presarate in Oceanul Indian, circa 720 km sud-vest deSri Lanka. Insulele Maldive sunt compuse din 26 de atoli naturali divizati in 20 de zone administrative.

 

 

 Sry LAnka

 

 

Sri Lanka este o minunata destinatie pentru turisti si are o vasta raza de raspandire atrasaturilor geografice fiind bogat in frumuseti naturale si intalnim nu mai putin de 7monumente naturale protejate. Suprafetele intinse din tara sunt acoperite de paduri tropicale, cu sute de rauri ce le traverseaza si de cele mai multe ori formand minunate cascade.

 

 

Obiective turistice, istorice, monumente, muzee din Oceanul Indian

 

 

 Mauritius

 

Mauritius este insula trestiei de zahar din Oceanul Indian. Campuri intinse cultivate cu trestie de zahar, intrerupte doar de satucuri mici, se intind pe un platou vast deasupra plajelor tropicale cu nisip alb, golfuri in care adiebriza si imagini marine de neuitat.Insula face parte din Arhipelagul Mascarene, tot ceea ce a ramas din vechiul platou care unea odinioara Asia si Africa.

In partea de sud-vest se afla Insula Reunion, cu minunatul sau peisaj vulcanic salbatic, in timp ce la circa 560 km ( 350 mile) la est se gaseste Insula Rodrigues.In ciuda dimensiunilor foarte mici, este unul din locurile cel mai des populate din lume
 
   

 Informatii despre Oceanul Indian


Filtru pentru cautare de cazari

Caută

Data plecarii


*ani la terminarea cazarii

Rezervari - cazare

Tel:0040-248212020
Tel:0040-723397565
Tel:0040-723303010
Tel:0040-720063948

Newsletter

Primeste cele mai noi oferte de cazare prin email.

Abonare

Curs valutar

EUR4.41 RON
USD3.89 RON


TopSejur.ro cazari in unitati de cazare din toata lumea, oferte pentru cazare de ultim moment.Tel: 0040-248212020;Tel: 0040-723397565;Tel: 0040-720063948;copyright©2015 topsejur.ro

Sigle touroperatori parteneri Top Sejur